ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Η ανακαίνιση μπάνιου πρόκειται για μια επιλογή μερικής ανακαίνισης που επιλέγεται όλο και πιο συχνά. Το μπάνιο είναι ο χώρος του σπιτιού που επισκεπτόμαστε σε καθημερινή βάση και έχει μεγάλη βαρύτητα για τη συνολική εικόνα του σπιτιού. Η ανακαίνιση μπάνιου προσφέρει αίσθηση πολυτέλειας και καθαριότητας. Φυσικά, όπως συμβαίνει με την ανακαίνιση σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, ανεβαίνει η αξία του ακινήτου. Η ανακαίνιση μπάνιου απαιτεί προσοχή καθώς υπάρχουν μερικές σημαντικές αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε. Για αυτό δε χρειάζεται να βιαστείτε παρά να προσλάβετε μια εταιρεία που θα σας λύσει τα χέρια. Στο MyConstructor έχοντας εμπειρία στο χώρο των ανακαινίσεων μπορούμε να σας παρέχουμε βοήθεια στην οργάνωση, το σχεδιασμό και την επιλογή των κατάλληλων υλικών.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Τα στάδια στην ανακαίνιση μπάνιου που ακολουθούμε.

1o Αξιολόγηση του χώρου του μπάνιου

Στην πρώτη επίσκεψη στο χώρο σας, ερχόμαστε σε επαφή με εσάς και το χώρο του μπάνιου. Αξιολογούμε το χώρο και μετράμε τις διαστάσεις του μπάνιου, τη διάταξη του για να εξετάσουμε έτσι καλύτερα τις δυνατότητές του. Μετά από συζήτηση μαζί σας καταλήγουμε στο τελικό σχέδιο καθώς και τη μορφή που θα έχει το μπάνιο μετά την ανακαίνιση. Για παράδειγμα πρέπει να αποφασίσουμε την τοποθέτηση των στοιχείων στο μπάνιο όπως είναι τα είδη υγιεινής και τα πλακάκια για να δούμε έπειτα πως θα τοποθετήσουμε και τα έπιπλα.

2oΚοστολόγηση Ανακαίνισης

Όπως μπορείτε και εσείς να καταλάβετε, στην ανακαίνιση μπάνιου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο τα υδραυλικά και οι σωληνώσεις. Ειδικά στις περιπτώσεις που το σπίτι είναι αρκετά παλιό, είναι αναγκαίο να γίνει υδραυλική ανακαίνιση πρωτίστως. Με την πάροδο του χρόνου είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχει διαβρωθεί η στεγανότητα των σωληνώσεων. Ακόμη καλό θα ήταν να γίνει και εκτενής έλεγχος στον πίνακα υδροληψίας. Ο πίνακας υδροληψίας έχει διακόπτη για κάθε παροχή νερού που υπάρχει στο σπίτι σας, ζεστή και κρύα, έτσι ώστε να μπορείτε να τις ελέγξετε κάθε στιγμή.

3oΈλεγχος υπάρχουσας κατάστασης

Όπως μπορείτε και εσείς να καταλάβετε, στην ανακαίνιση μπάνιου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο τα υδραυλικά και οι σωληνώσεις. Ειδικά στις περιπτώσεις που το σπίτι είναι αρκετά παλιό, είναι αναγκαίο να γίνει υδραυλική ανακαίνιση πρωτίστως. Με την πάροδο του χρόνου είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχει διαβρωθεί η στεγανότητα των σωληνώσεων. Ακόμη καλό θα ήταν να γίνει και εκτενής έλεγχος στον πίνακα υδροληψίας. Ο πίνακας υδροληψίας έχει διακόπτη για κάθε παροχή νερού που υπάρχει στο σπίτι σας, ζεστή και κρύα, έτσι ώστε να μπορείτε να τις ελέγξετε κάθε στιγμή.

4oΕπιλογή Υλικών και Έναρξη Εργασιών

Τελικό στάδιο αποτελεί η έναρξη των εργασιών που έχουμε προγραμματίσει. Ο μηχανικός και ο αρχιτέκτονας που θα είναι στη διάθεση σας οτιδήποτε και αν χρειαστείτε μπορεί να σας καθοδηγήσει σχετικά με τις επιλογές των ειδών υγιεινής. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές οι οποίες μπορεί να σας μπερδέψουν. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σχετικά με την αγορά βρύσης, λουτρού πλακιδίων κλπ.

Προσφορά Ανακαίνισης Μπάνιου

Έχουμε δημιουργήσει μια ηλεκτρονική φόρμα στην οποία μπορείτε να επιλέξετε όλες εκείνες τις εργασίες που επιθυμείτε να συμπεριλάβετε στην ανακαίνιση μπάνιου. Εμείς μπορούμε να συντάξουμε για εσάς μια αναλυτική προσφορά αναφορικά με ένα ενδεικτικό αρχικό κόστος. Παρόλα αυτά, θα θέλαμε να ξέρετε πως μπορούμε να επισκεφτούμε το χώρο σας δωρεάν για μια ολοκληρωμένη εικόνα και έτσι μια ακόμη πιο αντιπροσωπευτική προσφορά.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΦΕΛΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

Γιατί να κάνω ανακαίνιση μπάνιου;

Οι περισσότεροι από όσους επιθυμούν να ανακαινίσουν ένα χώρο του σπιτιού τους, η πρώτη επιλογή που τους έρχεται στο μυαλό είναι το μπάνιο. Η ανακαίνιση μπάνιου έχει να σας προσφέρει πολλά οφέλη μερικά από τα οποία αναλύουμε συνοπτικά παρακάτω.

Βελτιωνει τη διαταξη του χωρου

Ένα βασικό πλεονέκτημα της ανακαίνισης μπάνιου είναι η δημιουργία έξτρα αποθηκευτικού χώρου. Μπορείτε να τοποθετήσετε παραπάνω ντουλάπια για να βάζετε τα πράγματα σας και έτσι ο χώρος του μπάνιου να είναι πάντα καθαρός και τακτοποιημένος.

Εξοικονομηση Ενεργειας

Έρευνες έχουν δείξει πως εάν ένα στα δέκα σπίτια χρησιμοποιούσαν ενεργειακά αναβαθμισμένα είδη υγιεινής, θα μπορούσαμε να εξοικονομήσουμε πάνω από 260 δις λίτρα νερού καθώς και 1€ δις σε ενέργεια. Άρα, είτε έχετε οικολογική συνείδηση είτε θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα τοποθετώντας φωτιστικά, βρύσες και ντουζιέρες που είναι ενεργειακά αποδοτικές θα βρεθείτε στο σωστό δρόμο.

Προσθηκη Αξιας στο Ακινητο

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε αξία στο ακίνητο σας η ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας είναι οι καλύτεροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το καταφέρετε.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Δώστε νέο ύφος στο χώρο σας!

ΜΠΑΝΙΟ

Με πολύ μικρές κινήσεις μπορείτε να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας και να το κάνετε ακόμη πιο λειτουργικό και μοντέρνο!

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΙΜΕΣ

Πακέτα ανακαίνισης

Η ομάδα ανακαινίσεων του MyConstructor έχει δημιουργήσει για εσάς μερικά ενδεικτικά πακέτα για ανακαίνιση μπάνιου. Πρόκειται για ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε εκείνη που αντικατοπτρίζει καλύτερα τον προϋπολογισμό σας. Μην ξεχνάτε ακόμη πως υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης επιπλέον εργασιών εφόσον το επιθυμείτε.

Ανακαίνιση Σπιτιού με το MyConstructor

Η ομάδα ανακαινίσεων του MyConstructor είναι περήφανη για τα έργα που έχει φέρει εις πέρας στα χρόνια δραστηριότητάς της στο χώρο των ανακαινίσεων και των κατασκευών. Με τη βοήθεια των πελατών μας έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε μια εικόνα που αποπνέει συνέπεια, εμπειρία, επαγγελματισμό και εμπιστοσύνη.

150

Ικανοποιημένοι Πελάτες

270

Ολοκληρωμένα Έργα

6

Χρόνια Εμπειρίας

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

Στην ανακαίνιση μπάνιου περιλαμβάνονται συνήθως οι εξής εργασίες:

Κατεδαφιση - Αποξηλωση παλιου μπανιου

Αφαιρούμε παλιά πλακάκια, είδη υγιεινής, υδραυλικές εγκαταστάσεις, είδη υγιεινής καθώς και οτιδήποτε άλλο δεν θα ξαναχρησιμοποιήσουμε. Κλείνοντας το ρεύμα, αφαιρούμε φωτιστικά και συσκευές.

Προσαρμογη Χωρου για Τοποθετηση Λευκων Ειδων

Για την επανατοποθέτηση των λευκών ειδών όπως είναι η μπανιέρα/ντουζιέρα, νιπτήρας και τουαλέτα θα πρέπει να γίνει από την αρχή η υδραυλική εγκατάσταση και να δημιουργηθούν παροχές νερού στα επιθυμητά σημεία.

Ελαιοχρωματισμοι

Το πρώτο βήμα όταν ξεκινάμε την αναδόμηση του μπάνιου είναι ο ελαιοχρωματισμός των τοίχων, τα μερεμέτια που αυτή η εργασία απαιτεί καθώς και η τοποθέτηση ταπετσαρίας εάν υπάρχει.

Τοποθετηση Πλακιδιων

H τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου πραγματοποιείται από επαγγελματία πλακά από τον κατάλογο των έμπειρων επαγγελματιών μας. Η συγκεκριμένη εργασία απαιτεί προσοχή και λεπτομερή δουλειά.

Τελικες Εργασιες & Ελεγχος

Εφόσον οι τοίχοι και το πάτωμα του μπάνιου είναι έτοιμα, μπορούμε να συνεχίσουμε με το υπόλοιπο μπάνιο και τα έπιπλα. Εγκατάσταση φωτιστικών, εξαερισμού, τουαλέτας και των υπόλοιπων λευκών ειδών έχουν πάρει σειρά. Όταν έχουν εγκατασταθεί όλα γίνεται ένας γενικός έλεγχος των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για να βεβαιωθούμε πως όλα δουλεύουν σωστά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επιλέξτε αυτή που σας ενδιαφέρει και ενημερωθείτε!

Τοποθέτηση Πλακιδίων Μπάνιου

Διαβάστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την τοποθέτηση πλακιδίων στο μπάνιο σας.

Δείτε Περισσότερα

Ντουλάπια Μπάνιου

Ενημερωθείτε για το ποια είναι η κατάλληλη επιλογή ντουλαπιών για το μπάνιο σας.

Δείτε Περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μάθετε τα πάντα για την ανακαίνιση μπάνιου.

Πόσο διαρκεί η ανακαίνιση μπάνιου από την αρχή μέχρι το τέλος;
Ο χρόνος που μπορεί να διαρκέσει η ανακαίνιση μπάνιου ποικίλει ανάλογα με τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Προφανώς μια ανακαίνιση που περιλαμβάνει μέχρι και αποξήλωση πλακιδίων, είναι λογικό να διαρκέσει παραπάνω από μια πιο απλή.
Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια έρευνα σχετικά με το είδος και το ύφος της ανακαίνισης που επιθυμείτε να πετύχετε. Εάν δεν έχετε αποφασίσει ακόμη πως θέλετε να είναι, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε περιοδικά αλλά και στο διαδίκτυο. Γενικότερα, πριν ξεκινήσουν οι εργασίες της ανακαίνισης θα ήταν χρήσιμο να απομακρύνετε τα προσωπικά σας αντικείμενα καθώς και οτιδήποτε άλλο δεν θέλετε να πεταχτεί.
Ο σύμβουλος μας σε όλη τη διάρκεια της ανακαίνισης θα σας βοηθήσει στην επιλογή των υλικών, των χρωμάτων και των ειδών υγιεινής που θα καλύψουν καλύτερα τις ανάγκες του μπάνιου σας.
Ανάλογα με το στυλ και το ύφος που θέλετε να πετύχετε, τα πλακάκια του δαπέδου και οι τοίχοι είναι αυτά τα σημεία που τείνουν να κοστίζουν περισσότερο ειδικά στα μεγάλα μπάνια λόγω της έκτασης που έχουν. Κάποιο άλλο σημείο που θα μπορούσε να σας κοστίσει εξίσου κάτι παραπάνω, είναι η ντουζιέρα εφόσον αποφασίσετε να τοποθετήσετε θάλαμο.