ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Στην ανακαίνιση μπάνιου πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει η επιλογή που θα κάνετε στα ντουλάπια μπάνιου. Με μια πρώτη έρευνα θα δείτε ότι οι επιλογές είναι άπειρες και μπορεί να μπερδευτείτε. Άλλωστε οι μέρες είναι δύσκολες και πρέπει να σκεφτείτε σωστά που θα ξοδέψετε τα χρήματα σας, για να κάνετε σωστή επιλογή στα ντουλάπια μπάνιου. Σαν βασικό κανόνα όταν θα κάνετε έρευνα για τα ντουλάπια μπάνιου πρέπει να έχετε στο μυαλό σας δύο πράγματα: τη λειτουργικότητα και την αισθητική.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Ντουλαπια Μπάνιου και Λειτουργικότηατ

Για να βρείτε ποια θα πρέπει να είναι η λειτουργικότητα στα ντουλάπια μπάνιου θα πρέπει αρχικά να σκεφτείτε πώς θέλετε να ανοίγουν τα ντουλάπια. Επίσης, θα πρέπει να υπολογίσετε πόσο μεγάλη θέλετε να είναι η χωρητικότητα των ντουλαπιών. Αυτά τα δύο θα κάνουν την μεγάλη διαφορά στα ντουλάπια μπάνιου σας αλλά και στη καθημερινότητα σας, ειδικά τα πρωινά που ετοιμάζεστε για δουλειά. Καλό θα ήταν να φροντίσετε ότι όλα είναι εύκολα προσβάσιμα και δεν θα εμποδίζουν τις καθημερινές σας κινήσεις και ρουτίνα. Για πιο μικρά μπάνια, μια καλή λύση είναι τα πολυμορφικά ντουλάπια ή και τα ανοιχτά ντουλάπια. Ειδικά τα ανοιχτά ντουλάπια είναι μια πολύ καλή λύση για να εξοικονομήσουμε χώρο. Επιπρόσθετα, τα κρεμαστά ντουλάπια στο τοίχο θα δώσουν στιλ στο μπάνιο σας και είναι πολύ πιο μοντέρνα από τα ντουλάπια μπάνιου που βρίσκονται κάτω από το νιπτήρα. Αυτά τα ντουλάπια δεν θα παρεμποδίζουν το άνοιγμα της πόρτας.

Σχέδια στα Ντουλάπια Μπάνιου

Αφού εξασφαλίσετε το στιλ των ντουλαπιών μπάνιου που θα προσδίδει την λειτουργικότητα που ταιριάζει στη δική σας καθημερινότητα, τότε θα δώσετε βάση στο design των ντουλαπιών μπάνιου. Τα ντουλάπια στο μπάνιο θα δώσουν το ύφος που θέλετε να δώσετε στο μπάνιο σας μετά την ανακαίνιση μπάνιου. Ένας καλός τρόπος να δώσετε στιλ και άποψη στα ντουλάπια μπάνιου αλλά και στα έπιπλα μπάνιου γενικά είναι με το να χρησιμοποιήσετε μοντέρνα και μοναδικά υλικά. Στο εμπόριο κυκλοφορούν άπειρες επιλογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Προσοχή όμως να επιλέξετε υλικά που ταιριάζουν μεταξύ τους και συνάδουν με την λειτουργικότητα που έχετε επιλέξει. Γενικά, το μπάνιο είναι ένας χώρος που αντέχει πειραματισμούς ακόμα και πιο extreme επιλογές. Όποτε μην φοβηθείτε να κάνετε πιο μοντέρνες επιλογές, αρκεί να είναι πρακτικές και λειτουργήσιμες.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν άπειρα σχέδια και επιλογές στα πλακάκια μπάνιου. Το μπάνιο είναι το μέρος που μπορούμε να πειραματιστούμε με διαφορετικά σχέδια και στιλ. Το μπάνιο είναι το μέρος που παίρνει να κάνουμε κάποιες υπερβολές και να διαλέξουμε κάποιο έντονο στοιχείο. Γενικά, όμως θα πρέπει να αποφασίσουμε σε ένα και μοναδικό έντονο στοιχείο και να αποφύγουμε τις ακρότητες που οδηγούν σε αντιαισθητικά αποτελέσματα.

Αποφασίστε με βάση τη συντήρηση των πλακιδίων

Γενικά, μην αφήσετε την επιλογή στα ντουλάπια μπάνιου για την ανακαίνιση μπάνιου να σας αγχώσει. Αφήστε αυτούς τους δύο βασικούς κανόνες να σας επηρεάσουν στην επιλογή σας. Με λίγο στιλ, δημιουργικότητα αλλά πάντα με γνώμονα τη πρακτικότητα μετά την ανακαίνιση μπάνιου θα μπορείτε να έχετε το μπάνιο των ονείρων σας. Οι ειδικοί της ανακαίνισης του MyConstructor.gr είναι πάντα δίπλα σας καθ’όλη την διάρκεια της ανακαίνισης μπάνιου για να σας συμβουλεύσουν και καθοδηγήσουν με ο,τι χρειαστείτε έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι κάνατε τη σωστή επιλογή. Διαλέξτε ένα από τα προσφερόμενα πακέτα ή συμπληρώστε τη φόρμα και πείτε μας τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Εξωτερική Τοποθέτηση Πλακιδίων

Πλακάκια μπορούμε να τοποθετήσουμε και σε εξωτερικούς χώρους. Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να κάνουμε:

  • Τοποθέτηση πλακιδίων σε πισίνα
  • Τοποθέτηση αντιολισθητικών πλακιδίων
  • Τοποθέτηση πλακιδίων σε ειδικές κατασκευές
  • Τοποθέτηση πλακιδίων για εξωτερικούς χώρους με ειδικές απαιτήσεις

Τοποθέτηση Πλακιδίων: Τιμές

Όπως σε όλες τις εργασίες έτσι και όσον αφορά τις τοποθετήσεις πλακιδίων, η τιμή θα εξαρτηθεί από συγκεκριμένους παράγοντες. Παράγοντες που θα καθορίσουν τις τιμές για την εργασία είναι το μέγεθος της εργασίας, ο χώρος, τα μερεμέτια που θα χρειαστεί να γίνουν πριν την τοποθέτηση, την τεχνοτροπία και το βαθμό δυσκολίας αυτής. Στο MyConstructor.gr έχουμε εξασφαλίσει για σας τις καλύτερες τιμές στις τοποθετήσεις πλακιδίων για την ανακαίνιση σπιτιού σας. Στο MyConstructor μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης για όλες τις ανάγκες στις καλύτερες τιμές με εγγύηση 2 χρόνων για τις εργασίες.