ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η ανακαίνιση κουζίνας είναι μία από τις πιο συνηθισμένες επιλογές μερικής ανακαίνισης. Η κουζίνα είναι ένας χώρος που περνάμε αρκετό χρόνο από την ημέρα μας και η ανακαίνιση της μπορεί να φέρει νέο ύφος και αισθητική στο χώρο αλλά και τη δομή του. Είναι γεγονός πως ο χώρος της κουζίνας σε κάθε σπίτι περνάει από πολλές δοκιμασίες καθημερινά. Λάδια, νερά υδρατμοί και πολλά άλλα, σε βάθος χρόνου μπορούν να προκαλέσουν μικρές και μεγάλες ζημιές. Για αυτό το λόγο η ανακαίνιση κουζίνας θα ανανεώσει εσάς και τη συνολική εικόνα του σπιτιού σας. Τέλος, θα μπορείτε να περνάτε όμορφο χρόνο με την οικογένειά σας και τους γύρω σας.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Τα στάδια στην ανακαίνιση κουζίνας που ακολουθούμε.

1o Επίσκεψη στο χώρο σας

Το πρώτο στάδιο σε οποιαδήποτε ανακαίνιση είναι η επίσκεψη στο χώρο που επιθυμείτε να γίνει η ανακαίνιση. Έτσι και στην ανακαίνιση κουζίνας, είναι σημαντικό να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη του χώρου και των δυνατοτήτων του. Με την επίσκεψή μας κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις και εκτιμούμε καλύτερα τις δυνατότητες που έχει ο χώρος. Στη συνέχεια, συζητάμε μαζί σας την τελική μορφή και διάταξη που θέλετε να έχει η κουζίνα. Βασικός στόχος μας είναι η επίτευξη εργονομίας και λειτουργικότητας. Είναι λογικό να έχετε μια εικόνα στο μυαλό σας για το πώς θέλετε να εξελιχθεί η ανακαίνιση κουζίνας, όμως το βασικότερο είναι να είστε σε θέση να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού σας ευκολότερα και όχι η τελική εμφάνιση. Για αυτό το λόγο, σας προτείνουμε αρχικά μια διάταξη του χώρου, των επίπλων και των συσκευών και προβλέπουμε με αυτό τον τρόπο τις ανάγκες σας.

2o Κοστολόγηση Ανακαίνισης Κουζίνας

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, στην ανακαίνιση κουζίνας παίζει σημαντικό ρόλο η επίτευξη της εργονομίας. Με την επίσκεψη του μηχανικού μας στο χώρο σας κατόπιν ραντεβού, έχουμε τη δυνατότητα να εκτιμήσουμε εκτενέστερα το χώρο σας και τις ανάγκες του. Ο μηχανικός λόγω επαγγέλματος και εμπειρίας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα από τους υπόλοιπους. Μπορεί να σας επισημάνει εργασίες και βελτιώσεις που δεν είχατε σκεφτεί καθώς παίρνει υπ όψιν του το γενικό περιβάλλον και τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν. Με τη λεπτομερή αυτή καταμέτρηση και τη συζήτηση με τον πελάτη μας μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα συνολικό πακέτο που θα ικανοποιεί και τις δύο μεριές. Οι τεχνικοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας με τα αποτελέσματα των εργασιών τους αλλά και της συνέπειάς τους. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας για όλες τις εργασίες στην ανακαίνιση κουζίνας και να απαλλαγείτε από άγχος και τη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

3o Επιλογή Υλικών και Έναρξη Εργασιών

Έπειτα από τα δύο προηγούμενα βήματα και εφόσον έχουμε καταλήξει σε ένα κοινό σχέδιο με γνώμονα τις επιθυμίες σας το συνεργείο ανακαινίσεων έρχεται στο χώρο σας. Είναι σημαντικό να ελεγχθούν όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ειδικά στην περίπτωση που έχουμε να κάνουμε με ένα παλιό σπίτι. Αποξηλώνουμε οποιαδήποτε επιφάνεια που θα αλλαχθεί όπως παλιά πλακάκια, ντουλάπια και έπιπλα. Πρέπει να γίνει σχεδιασμός για τη νέα υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση σύμφωνα με τη νέα κατανομή του χώρου. Αυτό σημαίνει πως θα τοποθετηθούν νέες ηλεκτρικές και υδραυλικές παροχές (κουζίνας, ψυγείου, πρίζες, διακόπτες). Μετά την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών, συνεχίζουμε με τη διακόσμηση και την επιλογή των επιφανειών. Μιας και πρόκειται για τη δική σας κουζίνα είναι καλό να τα επιλέξετε εσείς έτσι ώστε να υπάρχει και η δική σας προσωπική πινελιά. Προφανώς, οι σύμβουλοι μας θα είναι δίπλα σας σε οποιαδήποτε αγοραστική απόφαση και αν θέλετε να πάρετε, με ιδέες και συμβουλές.

4o Τελικός έλεγχος

Το τελικό στάδιο στην ανακαίνιση κουζίνας και πριν παραδοθεί το έργο στον ιδιοκτήτη, πραγματοποιούνται οι τελικές εργασίες/μερεμέτια και ελέγχεται η λειτουργικότητα του χώρου και των συσκευών. Τοποθετούμε τα καινούρια έπιπλα, ελέγχουμε και καθαρίζουμε το χώρο. Η κουζίνα σας είναι έτοιμη!

Προσφορά Ανακαίνισης Κουζίνας

Συμπληρώνοντας τη φόρμα που έχουμε δημιουργήσει μπορείτε να επιλέξετε εκείνες τις εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην κουζίνα σας. Στη συνέχεια μπορούμε να συντάξουμε για εσάς μια προσφορά σχετικά με όσα επιθυμείτε να κάνετε και ένα ενδεικτικό συνολικό κόστος. Μην ξεχνάτε όμως, πως για να πάρετε μια αντιπροσωπευτική προσφορά για ανακαίνιση κουζίνας, μπορούμε να επισκεφτούμε το χώρο σας δωρεάν και να γίνουν οι κατάλληλες μετρήσεις έτσι ώστε ο μηχανικός και ο αρχιτέκτονας να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του έργου.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΦΕΛΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Γιατί να κάνω ανακαίνιση κουζίνας;

Μπορεί αρκετοί χώροι του σπιτιού σας να χρειάζονται ανακαίνιση ή αναδιαμόρφωση. Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε μια ολική ανακαίνιση σπιτιού ή έχετε αποφασίσει να ανακαινίσετε μεμονωμένα τα δωμάτια η ανακαίνιση κουζίνας είναι σίγουρα αυτή από την οποία θα πρέπει να ξεκινήσετε καθώς αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα δωμάτια στο σπίτι σας. Παρακάτω θα δείτε συνοπτικά μερικά από τα βασικότερα οφέλη που μπορεί να σας χαρίσει σε εσάς και το σπίτι σας.

Βελτιωνει τη Λειτουργικοτητα

Στην ανακαίνιση κουζίνας κάνετε προσθήκες ή μειώσεις στο χώρο. Για παράδειγμα μπορεί να γκρεμίσετε κάποιο πάγκο ή να βάλετε μια γυψοσανίδα. Οι αναδιαμορφώσεις αυτές βέβαια γίνονται για να αυξηθεί η λειτουργικότητα του χώρου σας. Για να καταλάβετε, ακόμη και το πιο απλό πράγμα που κάνουμε στην κουζίνα, που είναι το μαγείρεμα μπορεί να γίνει πιο εύκολο και ευχάριστο.

ΕξοικονΟμηση ΕνΕργειας

ΈΗ ανακαίνιση κουζίνας εμπεριέχει τις περισσότερες φορές την προσθήκη ή την αλλαγή ηλεκτρικών συσκευών. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε εκείνες που είναι πιο ενεργειακά αποδοτικές και να εξοικονομήσετε ενέργεια αλλά και χρήματα.

Βελτιωση Ασφαλειας και Ανεσης

Εξετάστε με την ομάδα μας όλες εκείνες τις συσκευές και τη διαρρύθμιση του χώρου έτσι ώστε να γίνει μέχρι και το μαγείρεμα με ασφάλεια. Θα είστε πιο άνετοι και θα έχετε μια λειτουργική κουζίνα για όλες τις χρήσεις.

Αυξανει την Αξια του Σπιτιου

Στην περίπτωση που επιθυμήσετε κάποια στιγμή να πουλήσετε ή να νοικιάσετε το σπίτι σας, οι ανακαινισμένοι χώροι θα του προσθέσουν αξία και θα μπορέσετε πολύ πιο εύκολα να βρείτε αγοραστή ή ενοικιαστή.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Δώστε νέο ύφος στο χώρο σας!

ΚΟΥΖΙΝΑ

Μεταμορφώστε την κουζίνα σας σε χώρο που περνάτε χρόνο με την οικογένεια σας κάνοντας τη λειτουργική και μοντέρνα!

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΙΜΕΣ

Πακέτα ανακαίνισης

Η ομάδα ανακαινίσεων του MyConstructor έχει δημιουργήσει για εσάς μερικά ενδεικτικά πακέτα. Πρόκειται για ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε εκείνη που αντικατοπτρίζει καλύτερα τον προϋπολογισμό σας. Μην ξεχνάτε ακόμη πως υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης επιπλέον εργασιών εφόσον το επιθυμείτε.

Best value

Κουζίνα έως 8 τρέχοντα μέτρα

€3.500
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακαίνιση Σπιτιού με το MyConstructor

Η ομάδα ανακαινίσεων του MyConstructor είναι περήφανη για τα έργα που έχει φέρει εις πέρας στα χρόνια δραστηριότητάς της στο χώρο των ανακαινίσεων και των κατασκευών. Με τη βοήθεια των πελατών μας έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε μια εικόνα που αποπνέει συνέπεια, εμπειρία, επαγγελματισμό και εμπιστοσύνη.

150

Ικανοποιημένοι Πελάτες

270

Ολοκληρωμένα Έργα

6

Χρόνια Εμπειρίας

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Τι περιλαμβάνουμε συνήθως στην ανακαίνιση κουζίνας:

Αποξηλωσεις και κατεδαφισεις

Το πρώτο βήμα στην ανακαίνιση κουζίνας είναι η αποξήλωση παλιών επιφανειών και επίπλων. Αρχίζουμε με τα παλιά ντουλάπια κουζίνας στη συνέχεια σειρά έχουν οι πόρτες και τα παράθυρα. Κλείνουμε το ρεύμα για να μπορέσουμε να αφαιρέσουμε με ασφάλεια τις παλιές συσκευές και φωτιστικά. Στην περίπτωση που θα αλλαχθεί το δάπεδο είναι προφανές πως θα αποξηλωθεί και αυτό.

Αντικατασταση Υδραυλικης Εγκαταστασης

Οι επαγγελματίες υδραυλικοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε θα προχωρήσουν σε ενδελεχή έλεγχο της εγκατάστασης αλλά και των υδραυλικών. Οποιαδήποτε επιπλέον αλλαγή και αν προκύψει θα ενημερωθείτε και θα εξεταστεί η αναγκαιότητα αντικατάστασης.

Αντικατασταση Ηλεκτρικης Εγκαταστασης

Οι περισσότερες ανακαινίσεις κουζίνας περιλαμβάνουν την αλλαγή ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Με αυτό τον τρόπο το σπίτι γίνεται και πιο οικολογικό μιας και με εκσυγχρονισμένα συστήματα, συσκευές και παροχές οδηγούμαστε σε εξοικονόμηση ενέργειας.

Τοποθετηση Δαπεδων

Στην συνέχεια τοποθετούνται τα δάπεδα που έχετε επιλέξει.

Τοποθετηση Ντουλαπιων, Παγκων και Επιπλων

Σαν τελική πινελιά τοποθετούμε τα ντουλάπια τους πάγκους και τα έπιπλα που έχετε διαλέξει. Γίνεται καθαρισμός του χώρου και μπαίνουν και οι ηλεκτρικές συσκευές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επιλέξτε αυτή που σας ενδιαφέρει και ενημερωθείτε!

Υδραυλική Ανακαίνιση Κουζίνας

Ενημερωθείτε σχετικά με τις υδραυλικές εργασίες που απαιτεί μια ανακαίνιση κουζίνας.

Δείτε Περισσότερα

Ντουλάπια Κουζίνας

Οι επιλογές για τα ντουλάπια στην κουζίνα σας είναι απεριόστες. Δείτε εδώ μερικές από τις πιο συνηθισμένες επιλογές για ντουλάπια κουζίνας.

Δείτε Περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι πρέπει να ξέρετε για την ανακαίνιση κουζίνας

Πόσο διαρκεί μια ανακαίνιση κουζίνας;
Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Κάθε ανακαίνιση κουζίνας είναι ξεχωριστή όπως και κάθε χώρος άλλωστε. Για αυτό το λόγο ο χρόνος που θα πάρει εξαρτάται από τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Γενικά όμως, μαζί με την προσφορά σχετικά με το κόστος των εργασιών φτιάχνουμε και ένα χρονοδιάγραμμα στο οποίο και βασιζόμαστε.
Μπορείτε να ξεκινήσετε αποφασίζοντας περίπου το στυλ στο οποίο θέλετε να κυμανθεί η κουζίνα σας. Εάν δεν έχετε καταλήξει ακόμη κάπου, μπορείτε να πάρετε ιδέες από περιοδικά και το διαδίκτυο. Γενικά, πριν ξεκινήσει η ανακαίνιση κουζίνας, θα πρέπει να απομακρύνετε όλα αυτά που θέλετε να κρατήσετε.
Από λειτουργικής άποψης αυτό που κοστίζει περισσότερο συνήθως είναι τα ντουλάπια της κουζίνας και αυτό γιατί καλύπτουν πολύ μεγάλη επιφάνεια. Βέβαια, μπορείτε να δώσετε μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού σας και στο δάπεδο, ανάλογα με τα υλικά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στην ανακαίνιση κουζίνας δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή των πακέτων. Παρόλα αυτά μπορείτε να μας ζητήσετε να συντάξουμε μια ολοκληρωμένη προσφορά με υλικά που θα αγοραστούν από τους αξιόλογους και έμπιστους συνεργάτες μας.
Κάτι τέτοιο θα βοηθούσε αρκετά όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση απαραίτητο. Ο μηχανικός και ο αρχιτέκτονάς μας μπορούν να σας βοηθήσουν έτσι ώστε να ξεδιπλωθούν όλες οι ιδέες που μπορεί να έχετε.