Ανακαίνιση Σπιτιού στο Χαλάνδρι

Ανακαίνιση στο Χαλάνδρι

Ανακαίνιση Σπιτιού

Διαβάστε συνοπτικά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην ανακαίνιση στο Χαλάνδρι.

Στο Χαλάνδρι αναλάβαμε ολική ανακαίνιση κατοικίας 70 τ.μ. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα μπάνιο , δύο υπνοδωμάτια και μία σαλοκουζίνα.

Σαλόνι – Κουζίνα

Σχετικά με την κουζίνα, έγινε αποξήλωση πλακιδίων και κουζίνας, αντικατάσταση σωληνώσεων και αποξήλωση παλαιών κουφωμάτων. Τα δύο αυτά δωμάτια χωρίζονταν με τοίχο ο οποίος γκρεμίστηκε έτσι ώστε να έχουμε έναν ενιαίο χώρο. Στη συνέχεια έγινε και η τοποθέτηση της καινούριας κουζίνας. Πιο συγκεκριμένα, τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου, καινούρια ενεργειακά κουφώματα, που εμπορευόμαστε από την εταιρεία Fragoulakis, νέες σωληνώσεις καθώς και δημιουργία νέων ηλεκτρολογικών παροχών για τη βέλτιστη λειτουργία της κουζίνας. Έπειτα έγινε η τοποθέτηση πλακιδίων στον τοίχο πάνω από τον νιπτήρα καθώς και η τοποθέτηση καινούργιων ντουλαπιών.

Στον ενιαίο πλέον χώρο του σαλονιού, έγινε τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού, ελαιοχρωματισμοί και τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου. Ακόμη τοποθετήθηκαν μεσόπορτες, κουφώματα με σίτες και παντζούρια καθώς και πόρτα ασφαλείας.

Μπάνιο

Στο μπάνιο πραγματοποιήθηκε ολική ανακαίνιση η οποία ξεκίνησε από αποξήλωση πλακιδίων, επίπλων και σωληνώσεων. Στη θέση τους μπήκαν καινούργια πλακάκια δαπέδου και τοίχου και καινούργιο έπιπλο μπάνιου. Στον ίδιο χώρο έγινε χτιστή ντουζιέρα και τοποθετήθηκαν ενεργειακά κουφώματα όπως και στους υπόλοιπους χώρους.

Εικόνες Ανακαίνισης