Ανακαίνιση Σπιτιού στην Αγία Παρασκευή

Ανακαίνιση στην Αγία Παρασκευή

Ανακαίνιση Κουζίνας

Διαβάστε συνοπτικά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην ανακαίνιση κουζίνας στην Αγία Παρασκευή.

Η ανακαίνιση κουζίνας που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Παρασκευή αφορά ένα σχετικά μικρό χώρο σε σχέση με άλλες κουζίνες δίχως τραπεζαρία ή νησίδα. Η διαρρύθμιση της ήταν σχετικά παλαιά και δυσλειτουργική όπως είναι άλλωστε και οι περισσότερες κατοικίες της δικής της χρονολογίας. Η ομάδα μας κατάφερε να τη μετατρέψει σε μοντέρνα και λειτουργική πάντα με τη συμφωνία του ιδιοκτήτη.

Έγινε αποξήλωση πλακιδίων, κουφωμάτων, πατώματος αλλά και ντουλαπιών. Στη θέση τους μπήκαν καινούρια ελληνικά ενεργειακά κουφώματα που εμπορευόμαστε από την εταιρεία Fragoulakis. Στη συνέχεια έγινε αλλαγή των πλακιδίων τοίχου του πατώματος αλλά και των ντουλαπιών που αντικαταστήθηκαν με καινούρια τα οποία είναι από λάκα για αυτό και έχουν αυτή τη γυαλάδα που θυμίζει καθαριότητα και κάνει την κουζίνα να φαίνεται καινούργια και μοντέρνα. Οι αποχρώσεις που επέλεξαν οι ιδιοκτήτες ήταν το λευκό και το πολύ σκούρο γκρι (σχεδόν μαύρο) που έδωσαν στην κουζίνα τους εκλεπτυσμένο ύφος αλλά και πολυτέλεια.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βοηθήσαμε άλλη μία οικογένεια να αποκτήσει το χώρο που επιθυμούσε. Σε όλη τη διάρκεια της ανακαίνισης εργαστήκαμε με βάση τις επιθυμίες αλλά και το προσωπικό της γούστο. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις ανακαινίσεις αλλά και τεχνικές εργασίες που μπορεί να χρειάζεται το σπίτι ή η οικοδομή.

Εικόνες Ανακαίνισης