ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ

Στο MyConstructor θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για την αποξήλωση σας αλλά και την αποκομιδή μπαζών και συνεργεία καθαρισμού για το τέλος της ανακαίνισης σπιτιού ή ανακαίνισης επαγγελματικού χώρου.

Aναλαμβάνουμε κάθε είδους αποξηλώσεις, γκρεμίσματα και καθαιρέσεις παλιών υλικών όπως είναι τα κουφώματα, τα τοιχία, δάπεδα, κουζίνες, μπάνια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ

Μάθετε για τις αποξηλώσεις.

ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ... ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

Οι αποξηλώσεις σε μια ανακαίνιση σπιτιού είναι από τις πιο βασικές και απαραίτητες εργασίες. Είτε θέλετε να πραγματοποιήσετε μερική είτε ολική ανακαίνιση, οι αποξηλώσεις είναι μία εργασία που κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί. Οι αποξηλώσεις αφορούν όλο το σπίτι όταν πραγματοποιείται ανακαίνιση σπιτιού. Ουσιαστικά, στο πρώτο στάδιο της ανακαίνισης σπιτιού είτε ανακαίνισης επαγγελματικού χώρου, πραγματοποιούνται οι αποξηλώσεις και τα γκρεμίσματα.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΔΟΜΗ

Αν θέλουμε ειδικές κατασκευές και αλλαγές στη δομή του χώρου τότε θα χρειαστούμε σίγουρα γκρεμίσματα τοίχων ώστε να δώσουμε νέα μορφή στο χώρο μετά την ανακαίνιση. Ταυτόχρονα, αυτά τα γκρεμίσματα τοίχων συνεπάγονται και μεταφορά ή κατάργηση ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων που μπορεί να υπάρχουν σε αυτό το τοίχο.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Για ανακαίνιση σπιτιού και ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου.

Μια από τις πιο δημοφιλείς εργασίες στην ανακαίνιση σπιτιού αλλά και επαγγελματικού χώρου, είναι η τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου, μπάνιου και κουζίνας. Αν και συνηθισμένη εργασία παρόλα αυτά είναι πολύ δύσκολη δεδομένου τις πάμπολλες επιλογές που έχουμε στην εύρεση κατάλληλων πλακιδίων. Ταυτόχρονα, ενώ η τοποθέτηση πλακιδίων αποτελεί μια εύκολη σχετικά εργασία, ωστόσο, τα λάθη και οι κακοτεχνίες είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Έτσι, γίνεται κατανοητό, ότι η επιλογή του επαγγελματία για την εργασία, πρέπει να γίνει με σωστά κριτήρια.